Morgentur efter makrel

Med svigtende held omkring fangster af makreller indtil nu, skulle morgenfiskeriet prøves i dag.
Med udgang fra Helsingør klokken 5, var det tanken at prøve de vanlige spot omkring Kronborg, båsene og M4 bøjen.
Vi startede ved båsene og  Grumpy fik hurtigt en makrel ombord, det var sgu dejligt at der var nogle tænkte vi. Den tanke holdt dog ikke dagen igennem, da der var meget langt i mellem fangsterne.
Vi drev stille forbi båsene fra syd til nord, og fik i snit vel en fisk på i hvert femte drev.
En stor stime af hornfisk boltrede sig helt inden ved kajen, og det var lidt sjovt at se dem springe i vandet, men møg irriterende at de krøllede mit forfang totalt når de røg på krogen.
Grumpy var dog glad, for hornfisk er én af deres ynglingspise.
Pludselig fik jeg et godt hug, der blev flået godt i stagen, og jeg tænkte der er sgu flere på. Men efter en god fight fik jeg i stedet landet to fine torsk. Den lille omkring kiloet røg ud igen, men den store på 2,10 kg den røg med hjem.
Efter et par timer ved båsene søgte vi videre på de andre spots, det skulle dog vise sig at være tidspille. Så i et sidste desperat forsøg vente vi tilbage til båsene igen, hvor Grumpy hurtigt fik en fin makrel, for at så at få endnu en på krogen. Den sidste fightede helt vildt, og det endte desværre med at han tabte den.
Vi fik dog samlet et par stykker mere, men kunne alligevel ikke se os helt tilfredse med dagens fangster. 8 makreller, 2 hornfisk og 1 torsk til 2 mand på 4 timer.
Ikke helt det eldorado vi havde håbet på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.