På jagt i Øresund

Søndag var Grumpy og jeg ude på en 9 timers fisketur på sundet. Vejret bød på “knap” så spredte byger, hvilket gav mig god mulighed for at teste mit Elka Extreme regntøj.
Vi startede ud for Kronborg hvor Grumpy fik en fin makrel på krogen, det var dog den eneste fisk der bed på der. Derefter tog vi turen mod båsene ved Scanlines, som i morgen timerne har budt på fint makrel fiskeri. Desværre for os var klokken otte ikke morgen nok, og makreller var væk.
Vi besluttede derfor at sejle til bådudlejningen og købe orm til fladfiskeri på Disken.
Fremme på Disken fik jeg hurtigt fisk på krogen, helt anderledes var det for Grumpy. For hver gang jeg fik tre fisk fik han en, og dette til trods for at vi begge fiskede med hvide perler. Alt i alt var fiskeriet efter de flade okay, men ikke super. I forhold til sidst tur hvor vi fik en håndfuld af de store, så var dagens fisk ikke af den store kaliber. Jeg valgte dog at hjemme 16 dejligt tykke fladfisk.


I den forsatte jagt på andre arter søgte vi herefter videre, vi satte derfor kursen mod Hven. Men som ved tidligere ture så kneb det med fisk. Grumpy fik dog en fin Torsk i 2 kilos klassen.
Som tiden nærmede sig klokken 16 søgte vi tilbage til Kronborg, hvor vi først pilkede lidt efter makrel og torsk, for at slutte af med en lille halv times fiskeri efter flade.
Efter 9 timer på havet i regnvejr næsten hele tiden, sejlede vi i havn med en lidt flad samling af fangster.
Vi er dog klar igen næste weekend, så bliver det godt 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.